Café Esmeralda

Kom indenfor til en hyggelig atmosfære her hos os i Cafe Esmeralda i hjertet af Nuuk.

Vores fokus er fyldige caferetter med masser af grønt, hjemmerørte dressinger, ja hvor næsten alt er tilberedt fra bunden af. 

Hver weekend har vi vores lækre brunch buffet, med alt hvad hjertet begærer af dejlig morgenmad. Her kan du komme allerede fra kl.09 og det slutter af kl. 14.00. Man kan også bestille spejlæg og omelet som en del af buffeten. 

Hvis ikke du er til buffet, kan du blot bestille fra Esmeraldas menukort.

Esmeralda har lavet cafemad til jer siden 2007

Vi boede stadig i Danmark, da vi kunne mærke at hjemveen blev større, og da vi fik muligheden for at åbne en cafe I Nuuk, var det tid til at tage hjem. I marts 2007 åbnede vi den første Cafe Esmeralda ovenpå i bygningen hvor Maximut ligger. 

Siden 2007 har vi drevet Cafe Esmeralda ud fra tanken om fyldige, rustikke caferetter med masser af grønt.

 I dag har vi mere end fordoblet vores pladskapacitet – i 2017 flyttede vi fra Maximut og ind i  ”rockcafeens” gamle lokaler, så vi kan byde endnu flere gæster velkommen.

Her ligger vi fortsat, hvor vi hver dag byder vores gæster indenfor. 

Friske råvarer, økologi og dyrevelfærd på menukortet

Hos os skal det være en oplevelse at spise god cafémad – hele vejen rundt. Vi sørger for caferetter med masser af velsmag og spændende sammensætninger ud fra et fokus på økologi og dyrevelfærd. 

For at du kan få den bedste madoplevelse hos os, sikrer vi, at vi har de friskeste råvarer og de sprødeste grøntsager til rådighed i vores retter. 

Altid med smilende betjening til at servere hele herligheden. Det skal være en behagelig helhedsoplevelse at være gæst i vores cafe.

Bestil takeaway
cross